zaterdag 27 november 2010

Training 27 november 2010

Hartstikke leuk veel mensen, vooral als het leuke mensen zijn, maar als je de avond ervoor net jarig was, is het toch even slikken. Even tot 10 geteld en mezelf even doorpakken hielp goed. Van het tellen begonnen de mensen spontaan harder te lopen.

Met lekker fris weer hebben we lang warm gelopen. In de sfeer van de cursus looptrainer 3 werden de voorbereidingsoefeningen wat dynamische uitgevoerd en voor de verandering gebruikte ik het middenterrein om de loopscholing in eenvoudige vorm te laten uitvoeren.

Het programma bestond uit een langere door korte pauzes gebroken duurloop gevolgd door een lange en een korte extensieve interval-vormen. Als combinatie een behoorlijk intensief die gelukkig goed ontvangen werd, altijd spannend voor een trainer. We sloten de training op de baan af met enkele 60 metertjes coordinatie.

Henk zijn werk om gezamenlijk de training af te sluiten met koffie/thee was prima bruikbaar. Cora zette de koffie 5 minuten voor einde training klaar en bijna iedereen zat even lekker aan met een plak ontbijtkoek erbij. Goede gelegenheid om nog even melding te maken van een loopje zondag vanuit de koker van Cora en enige toelichting te geven op het spreadsheet van de 6 wekelijkse testlopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten